LUXE, MODERNE WERKPLEK
een goede werkplek is essentieel

Efficiënte werkwijze
Kennis & ideeën delen voor een goede planning

Afdeling Sales

Verschillende Markten ---> Internationale Contacten –-> Snel Handelen = Snel schakelen = de Sales uitdaging binnen PB Web Media
PB Web Media is actief op verschillende markten en gecombineerd met het internationale karakter van onze klantengroep zorgt dit ervoor dat geen dag hetzelfde is. Moderne communicatie middelen als Skype en e-mail zorgen voor snelle communicatie waarbij het ook vaak zal voorkomen dat je met meerdere klanten tegelijk in gesprek bent. Het is een must om snel te kunnen handelen en beslissingen te nemen. Door een goede planning te maken proberen wij onze tijd zo efficiënt mogelijk in te delen. De lijnen op de afdeling zijn kort en je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief.

Werkwijze

De afdeling bestaat momenteel uit 2 personen die ongeveer 100 klanten beheren. Tijdens een wekelijks afdelingsoverleg worden de juiste prioriteiten gesteld en met elkaar afgestemd waar we ons de komende tijd op gaan richten. Ook hier is ieders inbreng van groot belang, we delen kennis en ideeën met elkaar zodat we samen tot een planning komen waar iedereen zich in kan vinden.

Klanten

Onze klanten bevinden zich overal ter wereld. Je krijgt in ons werk te maken met zowel eenmansbedrijven als CEO's van grote organisaties. Met de ene klant heb je intensiever contact dan met de andere. Voor veel bedrijven is PB Web Media een partner van strategisch belang. Ons uitgangspunt is om een langdurige relatie aan te gaan met de klant waarbij beide partijen de vruchten plukken van de samenwerking. E-mail en chat programma's zoals Skype zijn de belangrijkste tools om contact te onderhouden met onze klanten. Doorgaans werken we vanuit ons sfeervolle kantoorpand in Haarlem maar uiteraard komt het voor dat we klanten face-to-face spreken, meestal gebeurt dit tijdens vakbeurzen.

Samenwerking

PB Web Media bouwt aan een duurzaam bedrijf. Dit houdt in dat alle afdelingen een gezamenlijk belang nastreven. Een goede samenwerking is hierbij onmisbaar. Er heerst een open cultuur waarbij iedere collega openstaat voor vragen of suggesties. Binnen PB Web Media wordt dit ook gewaardeerd. De afdeling sales werkt het intensiefst samen met de afdelingen kwaliteit, legal en marketing.

Ontwikkelingen en kansen

Een gezond bedrijf blijft in ontwikkeling en is altijd op zoek naar nieuwe kansen of mogelijkheden. We volgen daarbij de ontwikkelingen in onze huidige markten op de voet en proberen ook continu nieuwe kansen te vinden voor ons business model. PB Web Media hecht grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien en jaarlijks kun je maximaal 2 weken besteden aan (vak gerelateerde) cursussen of opleidingen.

Werkomgeving

Omdat we het grootste deel van de tijd op kantoor doorbrengen is een goede werkplek is essentieel. We werken met snelle systemen zodat je gemakkelijk kunt blijven switchen tussen verschillende programma's. De werkplek is ergonomisch ingericht en het bureau is in hoogte verstelbaar zodat we zelfs staand ons werk kunnen uitvoeren.

Back to Top