Afdelingen in Pb Web Media

De verschillende afdelingen binnen PB Web Media werken nauw samen en zijn er dus op gericht elkaar zo efficient mogelijk te ondersteunen.

De afdelingen worden als stakeholders betrokken bij de ontwikkeling van onze (interne) applicaties en er wordt een demo gegeven door het development team na elke iteratie in het ontwikkelproces. Elke stakeholder kan daarop feedback geven, zo maakt iedereen hier het verschil.

Afdeling: Development Back-End

+/- 10.000.000 bezoekers && big data == uitdaging

Door intensief samen te werken in een gedreven en leergierig team, bedenken we de meest veilige en efficiënte oplossingen voor de uitdagende taken die we krijgen gepresenteerd. Op efficiënte wijze mooie code maken in een ontspannen en gezellige sfeer, dat is onze afdeling Back-end Development.

Lees verder


Afdeling: Sales

Verschillende Markten ---> Internationale Contacten –-> Snel Handelen = Snel schakelen = de Sales uitdaging binnen PB Web Media

PB Web Media is actief op verschillende markten en gecombineerd met het internationale karakter van onze klantengroep zorgt dit ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Lees verder


Afdeling: Development Front-End

Make things as simple as possible, but not simpler.- Albert Einstein

Onze afdeling Front-end Development werkt continu aan het verbeteren van de gebruikerservaring op onze sites, door intensief samen te werken in een ontspannen en gezellige sfeer.

Wij ontwikkelen de meest effectieve en gebruiksvriendelijke user interfaces en vormgevingen zodat de vele bezoekers op onze sites graag terugkeren naar onze sites. Daarnaast zorgt onze afdeling voor het logo- en promotiemateriaal voor PB Web Media en Flora ICT.

Lees verder


Afdeling: Kwaliteit

De afdeling is verantwoordelijk voor het bewaken van de bezoekerservaring en -veiligheid binnen onze advertentierichtlijnen, alsmede voor het verwerken van (bezoeker)reports met betrekking tot de content op de door ons geïndexeerde sites.

Lees verder


Afdeling: Marketing & SEO

Binnenkort is hier meer informatie beschikbaar.


Afdeling: Legal

Binnenkort is hier meer informatie beschikbaar.


Back to Top