Selecteer een pagina

Afgelopen zaterdag 22 april was het Earth Day. Een belangrijke dag wat ons betreft.

Bij PB Web Media maken we graag duurzame keuzes waar dat kan. Bijvoorbeeld bij de nieuwe regelgeving die van ons vraagt om ons kantoorpand te verduurzamen naar minimaal energielabel B. Dit heeft ons aan het denken gezet; kunnen we dit meteen een stap verder brengen?

Na de nodige verbouwingen heeft ons pand inmiddels Energielabel A+ en daar zijn wij best trots op. Ons karaktervolle pand dateert van ongeveer 1900 en heeft, met behoud van de bestaande uitstraling, inmiddels een behoorlijke upgrade gekregen. Het resultaat mag er zijn!

Ondanks alle verbeteringen, bleef de vraag “kunnen we dit een stap verder brengen” aan ons knagen. Met het oog op Earth Day (zaterdag 22 april 2023) met als thema “Invest In Our Planet”, willen wij graag meer bewustwording creëren bij iedereen om ons steentje bij te dragen aan een duurzame planeet. 

Een van onze belangrijkste kernwaarden Verantwoord handelen gaat ook over duurzaamheid en oog hebben voor de lange termijn.

Ons bedrijf kán duurzamer en we willen duurzamer. Dat doen we niet alleen door nog meer onderzoek te doen naar manieren om verder te verduurzamen, maar we willen ook onze medewerkers stimuleren om duurzame keuzes te maken. Iedere medewerker van PB Web Media heeft daarom ter ere van Earth Day een klimaatcheque ontvangen met een budget om te besteden aan een duurzaam doel zoals:

  • Huis isoleren
  • Zonnepanelen
  • Elektrische fiets
  • Een moestuin
  • Bomen planten of een stuk bos kopen
  • Energiezuinige verlichting

Onze medewerkers delen de door hun gekozen doelen om elkaar op die manier te enthousiasmeren en inspireren. Hoe leuk is dat! 

PB Web Media wenst jullie allemaal een duurzame toekomst!