lorem ipsum dolor sit

HET KANTOORPAND

lorem ipsum dolor sit

De ideale werkplek
flexibiliteit in de keuze van OS en computer

lorem ipsum dolor sit

Planten

lorem ipsum dolor sit

CO2 Neutrale Klimaatbeheersing in elke kamer

lorem ipsum dolor sit

Je eigen parkeerplaats

lorem ipsum dolor sit

Restaurant / kantine

lorem ipsum dolor sit

De tuin

lorem ipsum dolor sit

Gelegen aan een mooi park

lorem ipsum dolor sit

Zonnepanelen op het dak

ONZE WERKOMGEVING

Kies een baan die je leuk vindt, dan hoef je nooit meer een dag te werken. - Confucius

Het kantoorpand

Ons kantoorpand aan de Wagenweg 40, gebouwd in 1898, is in 2007 geheel gerenoveerd waarbij alle authentieke details bewaard zijn gebleven. Het resultaat is een klassiek herenhuis dat geheel is gemoderniseerd en is voorzien van alle gemakken. Het hele kantoor is voorzien van mooie houten vloeren en alle kamers zijn licht vanwege de vele ramen.

De ideale werkplek

Onze werkplekken zijn ruim opgezet. We werken aan mooie zit-sta bureau's van 180cm x 90cm, die elektrisch in hoogte kunnen worden versteld door middel van een tiptoets en een digitale aflezing. Je kunt dan af en toe gaan staan, zodat je niet de hele dag in dezelfde houding zit. Onze bureaustoelen, van het type RH Logic 400 zijn zeer comfortabel en voldoen net als de bureau's aan de strengste Europese en Nederlandse normen voor ergonomisch verantwoord meubilair. We werken met 3 beeldschermen, zodat we ook een omvangrijk digitaal bureaublad kunnen benutten. Bij specifieke wensen met betrekking tot het OS of computer zijn we flexibel, zodat we tegemoet komen aan de wensen van de medewerker en er efficiënt gewerkt kan worden. Zo stijgt de tevredenheid van de medewerker en tegelijkertijd de productiviteit. Elke werkplek heeft een luxe koptelefoon, zodat we ons volledig op het werk kunnen concentreren terwijl we genieten van onze favoriete muziekzender.

Ieder jaar komt er een expert op ergonomisch gebied bij ons bezoek, die voor elke werknemer de werkhouding bekijkt en tips geeft hoe deze verbeterd kan worden.

Een lichte, open ruimte

Toen we ons kantoorpand aankochten waren alle ruimtes voorzien van houten paneeldeuren. We hebben er een flink aantal vervangen door stijlvolle glazen deuren, zodat we de lichte, open ruimte creëren die past bij ons bedrijf. Een deur waar je doorheen kunt kijken zorgt ervoor dat je contact houdt met je collega's en nodigt zelfs uit tot spontane ontmoetingen en korte conversaties over het werk of iets anders. Om te voorkomen dat je tegen de glazen deur aan loopt zijn alle deuren beplakt met een speciale folie. We hebben de raamfolie op de deuren precies zo ontworpen dat het ruimtelijk effect behouden blijft, terwijl er voldoende privacy is wanneer de deur is gesloten. Zo werk je in een fijne open ruimte die huiselijk aanvoelt en niet als een standaard kantoorruimte gevuld met teveel werkplekken.

Agile werken met scrum

We werken bij PB Web Media zoveel mogelijk agile. Het development team en het design team gebruiken daarvoor de Scrum project management methode. Er zijn 2 Certified Scrum Masters om toe te zien dat het Agile Manifesto en de Scrum principes worden toegepast zoals het hoort. De teamleden worden betrokken bij elk aspect van het ontwikkelen van het eindproduct, wat uiteindelijk leidt tot een product van hoge kwaliteit dat in korte cycli 'potentially shippable' (gebruiksklaar) wordt opgeleverd. Niet alle gevraagde features zijn dan aanwezig, maar de wél opgeleverde functionaliteit werkt 100%, is getest en voldoet aan een hoge standaard. Aan het einde van elke iteratie houden we een retrospective waarbij problemen in het ontwikkelproces worden benoemd. We lossen minstens 1 van deze problemen in de volgende iteratie op, zodat het team als geheel steeds beter functioneert (en steeds fijner kan werken).

Planten

Wist je dat planten niet alleen leuk staan in een kantoor en de luchtkwaliteit verbeteren, maar dat ze ook de productiviteit van de medewerkers verhogen? Het werken in een omgeving met planten wordt als fijn ervaren en daardoor kun je met meer plezier je werk uitvoeren. Vandaar dat bij PB Web Media alle ruimtes zijn voorzien van mooie, grote planten in stijlvolle potten en bakken. We selecteren de planten op bepaalde eigenschappen die bijdragen aan een goed werkklimaat, zoals luchtzuivering en vochtregulering.

Klimaat beheersing in elke kamer

Ons kantoorpand aan de Wagenweg 40, gebouwd in 1898, is in 2007 geheel gerenoveerd waarbij alle authentieke details bewaard zijn gebleven. Het resultaat is een klassiek herenhuis dat geheel is gemoderniseerd en is voorzien van alle gemakken. Het hele kantoor is voorzien van mooie houten vloeren en alle kamers zijn licht vanwege de vele ramen.

Je eigen parkeerplaats

Als je met de auto naar het werk komt, kun je altijd parkeren op ons eigen parkeerterrein. Je auto staat dan veilig achter een automatisch te openen hek en het parkeerterrein wordt bewaakt door middel van een camera.

Restaurant / Kantine

Ons gezellige restaurant, de kantine, is zo ingericht dat een duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen de werkplek en de ruimte waar we onze vrije tijd doorbrengen. Het is een fijne plek waar je je direct thuis voelt. Je kunt een spelletje tafelvoetbal spelen of de spelcomputer gebruiken. Dagelijks wordt tussen 13:15 en 13:45 een verse en gezonde lunch geserveerd, dus dat wil je niet missen!

De tuin

We beschikken over een fijne achtertuin waar we zowel bij mooi weer als regenachtig weer heerlijk buiten kunnen zitten om te lunchen. Als je liever gaat tafeltennissen, dan staan er twee all-weather tafeltennistafels voor je klaar. Er is altijd wel een collega die de strijd met je wil aangaan!

Gelegen aan een mooi park

Onderzoek heeft aangetoond dat werken met uitzicht op groen de tevredenheid van medewerkers verhoogt. Bij PB Web Media zit je dan goed, want voor hebben we uitzicht op het mooie Florapark en aan de achterkant van het kantoor kijk je uit op de mooi aangelegde achtertuin en parkeerplaats, waar 100 jaar oude hoge bomen staan.

Zonnepanelen op het dak

Ook het duurzaam werken wordt bij PB Web Media niet vergeten. De vijfentwintig grote zonnepanelen op het dak van het kantoor compenseren een flink deel van de energie die we dagelijks verbruiken.Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is onze werkomgeving erop gericht de werkervaring te optimaliseren. Wil je meer informatie over wat onze werkwijze is binnen die werkomgeving en wat onze doelen zijn? Lees dan alles over onze missie op de pagina: Over PB Web Media.

Back to Top