Het kantoorpand

HET KANTOORPAND

Een fijne werkplek

Een fijne werkplek
flexibiliteit in de keuze van OS en computer

Planten

Planten

Onze eigen parkeerplaats

Onze eigen parkeerplaats

Restaurant / kantine

Restaurant / kantine

De tuin

De tuin

Gelegen aan een mooi park

Gelegen aan een mooi park

Zonnepanelen op het dak

Zonnepanelen op het dak

ONZE WERKOMGEVING

Kies een baan die je leuk vindt, dan hoef je nooit meer een dag te werken. - Confucius

Het kantoorpand

Ons kantoorpand aan de Wagenweg 40, gebouwd in 1898, is in 2007 geheel gerenoveerd waarbij alle authentieke details bewaard zijn gebleven. Het resultaat is een klassiek herenhuis dat geheel is gemoderniseerd en is voorzien van alle gemakken. Het hele kantoor is voorzien van mooie houten vloeren en alle kamers zijn licht vanwege de vele ramen.

De ideale werkplek

Onze werkplekken zijn ruim opgezet en voorzien van speciale lampen die automatisch het daglicht aanvullen met kunstlicht indien nodig.

We werken aan mooie zit-sta bureau's van 180cm x 90cm, die elektrisch in hoogte kunnen worden versteld door middel van een tiptoets en een digitale aflezing. Je kunt dan af en toe gaan staan, zodat je niet de hele dag in dezelfde houding zit.

Onze bureaustoelen, van het type RH Logic 400 zijn zeer comfortabel en voldoen net als de bureau's aan de Europese en Nederlandse normen voor ergonomisch verantwoord meubilair.

We werken met 3 beeldschermen, zodat we ook een omvangrijk digitaal bureaublad kunnen benutten. Bij specifieke wensen met betrekking tot het OS of computer zijn we flexibel, zodat we veelal tegemoet komen aan de wensen van de medewerker en er prettig en efficiënt gewerkt kan worden. Zo stijgt de tevredenheid van de medewerker en tegelijkertijd de productiviteit.

Elke werkplek heeft een comfortabele koptelefoon, zodat we ons volledig op het werk kunnen concentreren terwijl we genieten van onze favoriete muziek.

Ieder jaar komt er een expert op ergonomisch gebied bij ons bezoek, die voor elke werknemer de werkhouding bekijkt en tips geeft hoe deze verbeterd kan worden.

Agile werken met scrum

We werken bij PB Web Media zoveel mogelijk agile. Het back-end team gebruikt daarvoor de Scrum project management methode. De teamleden worden betrokken bij elk aspect van het ontwikkelen van het eindproduct, wat uiteindelijk leidt tot een product van hoge kwaliteit dat in korte cycli 'potentially shippable' (gebruiksklaar) wordt opgeleverd. Niet alle gevraagde features zijn dan aanwezig, maar de wél opgeleverde functionaliteit werkt 100%, is getest en voldoet aan een hoge standaard. Aan het einde van elke iteratie houden we een retrospective waarbij problemen in het ontwikkelproces worden benoemd.

Planten

Het werken in een omgeving met planten wordt als fijn ervaren en daardoor kun je met meer plezier je werk uitvoeren. Vandaar dat bij PB Web Media alle ruimtes zijn voorzien van mooie, grote planten in stijlvolle potten en bakken. We selecteren de planten op bepaalde eigenschappen die bijdragen aan een goed werkklimaat, zoals luchtzuivering en vochtregulering.

Ons eigen parkeerterrein

Als je met de auto naar het werk komt, kun je altijd parkeren op ons eigen parkeerterrein. Je auto staat dan veilig achter een automatisch te openen hek en het parkeerterrein wordt bewaakt door middel van een camera.

Restaurant / Kantine

Ons gezellige restaurant, de kantine, is zo ingericht dat een duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen de werkplek en de ruimte waar we ontspannen. Het is een puike plek waar je je direct thuis voelt. Je kunt een spelletje tafelvoetbal spelen of de spelcomputer gebruiken. Dagelijks wordt tussen 13:15 en 13:45 een verse en gezonde lunch geserveerd.

De tuin

We beschikken over een fijne achtertuin met daarin twee all-weather tafeltennistafels waar dagelijks goed gebruik van wordt gemaakt. Er is altijd wel een collega die de strijd met je wil aangaan!

Gelegen aan een mooi park

Ons kantoor heeft aan de voorzijde uitzicht op het mooie Florapark.

Zonnepanelen op het dak

Meer dan twintig grote zonnepanelen op het dak van het kantoor compenseren een deel van de energie die we dagelijks verbruiken.Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is onze werkomgeving erop gericht de werkervaring te optimaliseren. Wil je meer informatie over wat onze werkwijze is binnen die werkomgeving en wat onze doelen zijn? Lees dan alles over onze missie op de pagina: Over PB Web Media.

Back to Top