Over PB Web Media

PB Web Media en Flora ICT zijn de bedrijven achter een groot en drukbezocht netwerk van tientallen aggregator/portal/zoekmachine sites op het gebied van adult content, browsergames en 3D modellen. Deze sites worden dagelijks gebruikt door +/- 10 miljoen bezoekers uit de hele wereld.

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om links naar hun content in onze database te indexeren, waardoor deze links gepubliceerd worden op ons netwerk van websites.

Al meer dan 15 jaar is PB Web Media één van de grootste spelers in in het op deze manier verwijzen naar gratis adult content. Ook onze browsergame aggregator sites zijn de grootste in hun soort. Onze ambitie is om dit concept in de nabije toekomst uit te breiden naar andere markten.

Het bevorderen van creativiteit en productiviteit staat bij ons voorop. Je ziet dit terug in de ruime opzet van onze ergonomische werkplekken, de moderne computers met meerdere beeldschermen waarmee we werken, de mogelijkheid om met een (noise-cancelling) headset naar je favoriete muziek te luisteren en natuurlijk in de mindset van de medewerkers. Meer informatie over onze afdelingen kun je hier vinden: afdelingen.

Bekijk onze vacatures als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging.

Onze missie

Onze missie is het bouwen aan een goed georganiseerde, degelijke onderneming door uitsluitend verantwoorde initiatieven te nemen en risico's uit te sluiten. De doelen die we ons stellen, hebben een meerwaarde voor onze organisatie.

De kwaliteit en het gebruiksgemak van onze sites, maar zeker ook de duurzame relaties met onze medewerkers en klanten staan voorop. We streven ernaar onze sites voortdurend te ontwikkelen door onze kennis steeds weer uit te breiden. Door het aanbieden van veilige, goede en betrouwbare content en verantwoordelijk om te gaan met privacy gerelateerde data, bieden we de bezoekers van onze sites de maximale gebruikservaring.

Dat medewerkers zich op het werk naar hun zin hebben, draagt bij aan de duurzame relatie die wij zo belangrijk vinden. Plezier hebben in het werk verhoogt immers de productiviteit en creativiteit.

We bieden alle kansen voor zelfontwikkeling zoals het volgen van cursussen, het aanschaffen van boeken en de mogelijkheid nieuwe technieken en technologieën te onderzoeken tijdens het werk. Onze medewerkers vinden het fijn om bij PB Web Media te werken vanwege de goede sfeer en bedrijfscultuur. We zijn collegiaal, wat wil zeggen dat we elkaar met respect behandelen, open en transparant zijn, elkaar kunnen aanspreken en van elkaar kunnen leren.

Back to Top