Over PB Web Media

PB Web Media en Flora ICT zijn de bedrijven achter een groot en drukbezocht netwerk van ruim 100 gratis adult sites en browser game sites. Deze sites worden dagelijks gebruikt door +/- 10 miljoen bezoekers uit de hele wereld.

Wij bieden klanten de mogelijkheid om links naar hun content in onze database te indexeren, waardoor deze links gepubliceerd worden op ons netwerk van websites. Wij bedienen hiermee honderden klanten die op deze manier linken naar meer dan 15 miljoen adult videos en 100.000 online games.

Al meer dan 10 jaar lang is PB Web Media één van de grootste spelers in in het op deze manier verwijzen naar gratis adult en game content. Onze ambitie is om dit concept in de nabije toekomst uit te breiden naar andere markten. Onlangs zijn we dan ook verhuisd naar een monumentaal pand in Haarlem om de groei van ons bedrijf te faciliteren.

Het bevorderen van creativiteit en productiviteit staat bij ons voorop. Je ziet dit terug in bijvoorbeeld de keuze van ons kantoorpand (ruim, stijlvol, minimalistisch ingericht maar voorzien van alle benodigdheden en gemakken en het is gelegen aan een mooi, groen park). We werken met de nieuwste computers en de medewerkers luisteren naar hun favoriete muziekzender tijdens het werk. Als je meer wilt weten over de werkomgeving van PB Web Media, kijk dan hier verder: onze werkomgeving.

Het resultaat van creativiteit zijn de ideeën die PB Web Media zo bijzonder maken. Het zijn die ideeën, die het bedrijf als geheel naar een hoger niveau brengen.

Bekijk onze vacatures als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Als je denkt dat we met jouw inzet en creativiteit van PB Web Media een beter bedrijf kunnen maken, dan horen we dat graag van je!

Onze missie

Onze missie is het bouwen aan een goed georganiseerde, degelijke en groeiende onderneming door uitsluitend verantwoorde initiatieven te nemen en risico's uit te sluiten. De doelen die we ons stellen, hebben een meerwaarde voor onze organisatie. Zo worden we het grootste netwerk van online entertainment websites in ons marktsegment.

De kwaliteit en het gebruiksgemak van onze sites, maar zeker ook de duurzame relaties met onze medewerkers en klanten staan voorop. We streven ernaar onze sites voortdurend door te ontwikkelen door onze kennis steeds weer uit te breiden. Door het aanbieden van veilige, goede en betrouwbare content bieden we de bezoekers van onze sites de maximale gebruikservaring en de maximale privacy.

Dat medewerkers zich op het werk naar hun zin hebben, draagt bij aan de duurzame relatie die wij zo belangrijk vinden. Plezier hebben in het werk verhoogt de productiviteit en creativiteit en dat stralen onze websites dan ook uit.

We bieden alle kansen voor zelfontwikkeling zoals het volgen van cursussen, het aanschaffen van boeken en de mogelijkheid nieuwe technieken en technologieën te onderzoeken tijdens het werk. Mensen vinden het fijn om bij PB Web Media te werken vanwege de goede sfeer en bedrijfscultuur. We zijn collegiaal, wat wil zeggen dat we elkaar met respect behandelen, open en transparant zijn, elkaar kunnen aanspreken en van elkaar kunnen leren.

Back to Top