Selecteer een pagina

Over PB WEB MEDIA

Met een toegewijd team werken we vanuit ons sfeervolle kantoor in Haarlem aan het verder versterken van onze positie als één van de grootste spelers in de adult markt. Hoe we dit doen? We stellen de gebruikerservaring van onze bezoekers altijd centraal. Daarbij streven we ernaar onze sites voortdurend te verbeteren door gebruik te maken van moderne technieken.

We weten wat onze sterke punten zijn. We focussen ons hoofdzakelijk op de dingen die het verschil maken voor onze bezoekers; daarin schuilt onze kracht. Iedere dag weer onze bezoekers een positieve en veilige ervaring bieden en onze fanbase vergroten, dat is onze “kick”.

Sinds 2020 zijn we bezig met het integreren van de Scaling Up methodiek binnen ons bedrijf. Scaling Up zorgt voor structuur, discipline en voorspelbaarheid binnen de organisatie. Het helpt het bedrijf focus te houden op een helder geformuleerde doelstelling. De komende jaren gaan wij hard werken om het onderstaande doel te realiseren:

In 2031 helpen wij op veilige en verantwoorde wijze 100 miljoen bezoekers per dag bij het ontdekken van aantrekkelijke adult content.”

Om deze ambitie te kunnen realiseren is het van belang dat we als organisatie dit gezamenlijke doel voor ogen blijven houden met onze 3 voornaamste kernwaarden als leidraad.

Verantwoord handelen:

We hebben een duidelijk geformuleerde langetermijnvisie. We werken binnen duidelijke kaders en vermijden onverantwoorde risico’s. We houden rekening met de geldende wet- en regelgeving en bij het ontbreken daarvan proberen we een weloverwogen en moreel verantwoordelijke keuze te maken. We kijken kritisch naar onze processen, voeren daarbij regelmatig kwaliteitscontroles uit en gaan verantwoordelijk om met data. Zo lopen we als bedrijf niet onnodig risico.

We zijn toegewijd:

Als bedrijf streven we ernaar dat medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen. Hiernaast bieden wij de medewerkers veel vrijheid bij het inrichten van de eigen werkzaamheden. We durven verantwoordelijkheid te nemen, delen onze kennis met collega’s en zijn gemotiveerd om het beste uit onszelf te halen.

We zijn toegankelijk:

We zijn een informele en platte organisatie met korte lijntjes. We staan open voor elkaars ideeën en communiceren zowel onder elkaar als naar buiten toe op een respectvolle manier. We vinden het belangrijk dat medewerkers zichzelf kunnen zijn en helpen elkaar waar nodig.

Benieuwd naar de mensen die bij PB Web Media werken? Neem hier een kijkje